Det börjar dra ihop sig för både det ena och det andra.

Det stora är att säsongens sista mål som närmar sig. Den 3:e november går Ironman Florida av stapel, och tanken är att jag ska stå främst på startlinjen och utmana mig en sista gång för säsongen. Jag har tränat på hemmaplan sedan IM Kalmar, Sweden, och det har gått förvånansvärt bra. Dels har kroppen svarat bra, och jag tycker vädret varit ganska drägligt, för att vara höst. Ok, vissa pass har varit riktigt jävliga med regn, hård vind och kyla, men generellt har vädret varit ok. Det jobbiga har varit att ge sig ut ensam gång på gång. Man må vara frälst i en individ-sport, men det är den gemensamma träning med klubbkompisarna som håller glöden till träningen vid liv…tillsammans med tecken på utveckling förstås. 🙂

Vissa dagar är inte så inspirerande att ge sig ut

Nu kvarstår dryga två veckor där den sista musten ska kramas ur kroppen för att toppa formen. Vind, regn och rusk – bring it!

Det andra som drar ihop sig är “release” av den nya hemsidan. Det lär dröja några veckor till, men när den blir officiell, kommer den vanliga blogg-funktionen att försvinna. Istället kommer det hända annat spännande på sidan. De små, dagliga uppdateringarna sker via min Facebook-sida och på @asalundstromtri på Twitter – redan nu. Tills nästa uppdatering ses vi där!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *