Pressmeddelande

Atteviks/Skoda tecknar avtal med triathleten och läkaren Åsa Lundström.

I mitten av februari har Atteviks skrivit ett samarbetsavtal med den professionella triathleten och läkaren Åsa Lundström, där de tillsammans ska jobba mot att stärka varandras varumärken och lyfta intresset omkring folkhälsa och en aktiv livsstil. I och med avtalet kommer Åsa att köra bil av märket škoda.

Åsa Lundström är flerfaldig Ironman vinnare, har flera svenska och danska mästerskapsguld, och har även SM medaljer inom tempocykling. Som professionell har hon deltagit i Ironman VM de senaste 5 åren, med en 8:e plats som bästa placering. Hon har parallellt med sin karriär utbildat sig till läkare, och har ett personligt intresse för rörelseglädje och förebyggande av ohälsa.

– Jag är jätteglad över att ha Atteviks som ny samarbetspartner. Redan vid våra inledande samtal så var det tydligt att vi delar samma värdegrund med fokus på långsiktighet, folkhälsa och idrott. Det ska bli roligt att göra gemensamma aktiviteter tillsammans, och det underlättar min satsning på triathlon avsevärt.

Atteviks är en av södra Sveriges större privata återförsäljare av märkena VW, Audi, Skoda, Seat och Scania, och finns belägen på 6 orter i Småland. Märket Skoda har en tydlig koppling till cykelsporten, varför det föll sig naturligt att det var av märket Skoda som Åsa ska köra.

– Vi ser fram emot ett bra samarbete med Åsa, som tillhör den absoluta eliten inom cykelsporten och triathlon. I vårat samarbete ser vi långsiktiga vinster för oss båda, och det ligger i både Atteviks och SKODAs linjer med hennes satsning inom sporten och marknadsinriktningen ”Välj din väg”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *