Nu var det länge sedan det hände nåt på bloggen. Grunden til det är att det hänt så mycket att jag inte har kunnat prioritera att skriva. Eller, egentligen har det kanske inte hänt så många olika saker, men de saker som har hänt har tagit sin lilla tid.
Det som tagit den mesta tiden, utöver träningen, har – som ni kunde läsa i det förra blogginlägget – handlat om läsning. Jag låg ju inte så bra till insåg jag en repetitionsföreläsning, som jag hade inbillat mig vara en introföreläsning. Arbetet gav dock avkastning, i tisdags hade vi tenta, och det gick bra.

Sedan tentan har jag lagt fokus på den belöning som komma skall (från och med i morgon, fredag): träningsläger på Club LaSanta, Lanzarote! Två veckor med mycket träning, socialt umgänge med lika träningstokiga människor som jag och middagsbufféer med lika matglada triathleter som jag. Jag tror nog att jag kommer kunna trivas! 🙂

Bästa uppladdningen för hårt träningsläger med mycket många träningstimmar..? Jag kunde bara komma och tänka på en sak för att vara säker på att komma till träningslägret med välfyllda energidepoter. Min syster sa “Nej nej nej, det är ju alldelles för tidigt. Det får man bara inte!”. Men blandningen mellan marsipancreme och kademummabulle är alltför god för att inte tjuvstarta på, trots att den officiella dagen först är någon gång i slutet av februari.

Bild

Jag har också fått bra förutsättningarna för att behålla pigga ben, och snabb återhämtning mellan passen. Inför säsongen 2012 har jag ingått ett samarbete med CEP, som gör kanonbra kompressionskläder. De kommer även till användning utanför träningen. Mina ben kommer tacka mig efter flygresan! Kolla in deras hemsida: www.cepcompression.com för deras sortiment!

Bild

Jag ska försöka blogga så mycket jag kan, men jag har förstått att internetåtkomsten är något begränsad. Men jag kan ju inte låta er vänta två hela veckor innan ni får veta hur livet på Lanzarote är. 😉

One Comment

  • Wiiii!!!! Det här lägret är du värd Åsa Lundström! Stort grattis till tentamen, du ser, du behöver inte plugga mer!!! Ser fram emot att läsa om hur bra La Santa egentligen är… Och du, spara lite lite till v. 9 🙂 men kör hårt och jobba på cykelbrännan! Kramis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *