Nu har jag letat mig till pappa i Dalarna. Härligt! Här kan man lita på att det är julstämning. Ok, nu fick jag veta att snön kommit bara någon dag innan vi dök upp, men i min värld får man alltid vit jul hemma i Dalarna. Såhär såg det ut när vi kom:

 

Idag har vi varit i Fagersta för att simträna. Normalt brukar det räcka att åka 30 min i bil för att komma till närmsta simhall, men eftersom Ludvikas simhall har gått sönder, såhär lagom till att jag skulle komma hem, så fick man istället åka ytterligare 40 min till Fagersta. Och vad gör man inte för att få simma sitt onsdagspass?

Vi hade dock turen att kunna sammanstråla med bästa Emma (sveriges gladaste triathlet), som tillfälligtvis också åkte igenom Fagersta påväg hem till Dalarna, så det var snabbt värt bilfärden. Det blev ett väldigt bra onsdagspass.

Under utsimningen kom undervattenskameran fram, och vi försökte verkligen ta en bra bild på oss, men det gick sådär…

Den bästa bilden vi fick taget – utav kanske 34 st- var denna:

Glada badflickor

 

Med detta träningspass som inledning på jullov med tema “tränngsglädje” kan jag inte annat än att se fram emot nästa träningspass!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *