Nyss var det nyår och julledigt. Man glömde bort tiden, och det gjorde inget, för det spelade ingen roll – man hade ju hur mycket tid som helst under jullovet! Så plötsligt var 2012 här, och det välkomnade jag. Jag ser fram emot 2012 och vad året kan tänkas bjuda på. Det är i alla fall teoretiskt upplagt för att kunna bli ett riktigt bra år!

Jag hade planer på att göra min tävlingskalender officiell i morgon, men så såg jag att det råkade vara fredag den 13e i morgon, så även om jag i samråd med min tränare Jens Lünekilde har gjort tävlingsplanen så färdig som den kan vara, så jag tror jag väntar till helgen innan jag lägger upp det. Inte för att jag är skrockfull, nej nej. Inte jag. Meeen å andra sidan, om det finns hur många dagar som helst att göra listan officiell på – listan, som jag baserat hela mitt liv kommande året på – så kan jag ju lika gärna göra det en annan dag…bara för säkerhets skull.

 

  I stället kan jag meddela att det i morgon, fredag den 13e januari, endast är 2 veckor – alltså 336 timmar – tills jag ska åka på träningsläger! Det blir mitt första någonsin, och jag ser fram emot det så otroligt mycket. Alla har lovordat Club LaSanta på Lanzarote till att vara ett träningsmecka sändt från ovan, och är man träningsintresserad eller gillar aktiva semestrar – oavsett vilken nivå man är på – så kan jag förstå att man gillar LaSanta. Hela konceptet bygger på att träning kommer i första hand, och att allt annat runt omkring är anpassat till att man ska kunna fokusera på det man helst vill – nämligen träningen!

Inför träningslägret har jag fått ännu bättre förutsättningar till att det ska bli bra träningsupplvelser på LaSanta. På posten igår kom från Craft ett paket med massa fina träningskläder som passar perfekt att träna i under soliga förhållanden! Craft är min klädsponsor för 2012, och jag ser verkligen fram emot att tävla och träna i deras kläder, för de gör – som de flesta redan vet – riktigt bra grejer! Kolla in deras hemsida för deras aktuella sortiment: www.craft.se

 

Samtidigt som jag får en lite endorfinkick när jag tänker på att jag snart ska få komma till sol,värme ochperfekta träningsmöjligheter, så drabbas jag parallellt av lite kallsvett och ett lätt tryck över bröstet. För om det bara är 2 veckor kvar till jag åker på träningsläger, så betyder det att det bara är 1 v och 4 dgr – alltså 264 timmar – tills jag ska skriva tenta i ämnet “sjukdomar i blod och blodbildande organ”. För lika fort som 2012 anlände, lika fort har tiden gått sedan dess. Jag satt till föreläsningen som leukemier i dag  och tänkte “vilken bra föreläsning, så man får en övergripande introduktion till ämnet”. Det visade sig vara en repetitionsföreläsning. Shit.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *