PowerWoman meddelar stolt att de går in som ny sponsor till långdistanstriathleten och den flerfaldiga Ironmanvinnaren Åsa Lundström.

Åsa kommer tillsammans med PowerWoman arbeta för att lyfta hälsa och vikten av träning genom event, intervjuer och en inblick i hur en professionell idrottare som Åsa tränar och tänker. Samtidigt kommer hon tävla for Team Powerwoman på lopp och bära specialdesignade kläder och produktutveckla plagg tillsammans med designteamet.

Åsa Lundström började sin triathlonkarriär som 25 åring, men har idag etablerat sig en av världens främsta långdistanstriathleter med internationella vinster och pallplatser. Hon har sedan dess bland annat vunnit två Ironman, flera danska och svenska mästerskap samt medaljer på tempo-SM. Hon har deltagit på VM de senate 5 åren, med en 8:e plats som bästa placering. Parallellt med sin triathlonsatsning har hon utbildat sig till läkare, och har ett stort intresse för träning, folkhälsa och kost. Hon vill med hjälp av sina erfarenheter och kunskap inom såväl elitidrott och läkarutbildning inpirera och motivera människor till att göra aktiva val som förebygger livsstilssjukdomar och förbättrar livskvaliteten.

”Efter att ha varit aktiv elitidrottare sen 2012 har jag insett hur viktigt det är med produkter av högsta kvalitet för att få bästa möjliga förutsättningar för att kunna prestera på toppnivå. Jag har också insett hur viktigt det är att samarbeta med människor som har samma värderingar som du, har ett driv och en passion som kan inspirera dig till att vilja prestera, oavsett vilken nivå du utgår ifrån” säger Åsa.

Åsa fortsätter – ”Power Woman är ett perfekt exempel på detta, och jag tycker att det ska bli otroligt roligt att få vara en del av detta kreativa och drivna företags resa till att bli ett av de ledande funktions- och lifestylemärkena på marknaden. ”

– För oss betyder det väldigt mycket att Åsa vill vara en del av vårt team. Det är ett kvitto på att våra kläder håller vad de lovar med högsta kvalitet, design och funktion för krävande prestationsidrotter, säger Anna Wretling, grundare till PowerWoman och fortsätter:

– Vi arbetar för hälsa och hållbarhet i alla delar av bolaget. Framförallt drivs vi av en passion att lyfta individer genom att skapa en mötesplats för träning och designa kläder som ger kraft och styrka. Att Åsa kliver in ger alla i teamet en förebild som visar att prestation och resultat går att kombinera med en ödmjuk inställning, öppen attityd och ett varmt hjärta. Åsa är en fantastisk person och atlet som balanserar livet som läkare med en karriär som professionell triathlet på ett inspirerande, sunt och smart sätt. Det ska bli oerhört roligt att knyta ett nära samarbete med henne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *