Bildförklaring:

Januari: Vintern var hård i början på 2011, men vi gjorde det bästa av situationen och mer eller mindre ignorerade den. Många härliga träningspass blev det trots isande vind, bitande kyla, och snöiga vägar. På bilden ses ett av cykelpassen med OTK, som var lika mycket balansövning på isiga vägar, som cykelträning.

Februari: Tillsammans med Jens och Tine Koefoed utnyttjade Filip och vinterunderlaget och åkte till Harzen, Tyskland, för att åka lite längdskidor. Fantastisk snö, fantastiskt väder – och fantastiskt sällskap!

Mars: Våren bjöd på flera mycket trevliga träningspass, med trevliga människor. Bland annat fick jag en fin cykeltur med grabbarna i CK FADL just som snön försvunnit, där vi cyklade helt ut till piren i Bogense (Filip saknas på bilden). Kaffepausen var obligatorisk i föresäsongens långpass!

April: Under påsken kom sommaren på ett kort besök. Lägligt nog fick vi finbesök av Emma och Calle, som kom till Odense för cykelläger. Många härliga cykelpass blev det, men konstigt nog har jag endast bild på glassätande, matglufasnde och soffhäng. Så nog fick vi fyllt energidepoterna också.

Maj: Banlöpning med teknik var något nytt för mig i 2011. Mycket teknikträning, mycket roligt. Ofta fick jag sällskap av min härliga norska väninna Hedda.

Juni: I början på juni åkte jag tillsammans med klubbkamraten Jens “Junior” till Kraichgau i Tyskland och för att göra min internationella debut i Challenge Kraichgau. Jag slutade på 10e plats.
Samma månad körde jag DM OL, som 2011 var en sprintdistans, och fick gå upp på prispallen i år igen och motta holdguld tillsammans med Line Jensen och Michelle Vesterby.

Juli: I juli körde jag Challenge Århus, där jag upplevde min första stora motgång i min triathlonkarriär, med kånglande utrustning och magproblem. Bilden illusrerar gott hur jag försökte pressa ner energi och vätska, utan att lyckas behålla det. Jag slutade på 7e plats.

Augusti:
Som uppladdning till min stora tävling för året körde jag Kalmar sprint, och slutade på 3e plats. Den största tävlingen för i år var Challenge Copenhagen, där jag blev dansk mästare och kom totalt tvåa, med ett personbästa på 58 min bättre än förra året.

September: Som säsongsavslutning körde jag, tillsammans med Tine Koefoed och Henriette Lange, DM holdsprint, där vi fick DM brons. En rolig, men hård tävling där pulsen låg strax under max hela tiden (något som man kan gissa sig till utifrån bilden)!

Oktober: Jag fick lite mediauppmärksamhet och positiv feedback för mina prestationer, här ses ett repotage i Dalademokraten. (För att läsa artikeln, se under “Media”)

November: Åter i basträningsperiod, men siktet på 2012. Ett av de stora fokuspunkterna under hösten har varit simning, varför många timmar under hösten har spenderats i simhallen.

December: Som en del av basträningen är styrketräningen viktig. Trogna deltagare på mina pass när jag undervisar i BodyPump i FitnessDK gör träningen till positiv upplevelse varje gång. På bilden ses när jag håller release av BodyPump #80 tillsammans med Mette och Kirsten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *