Så var det jul. Fortfarande inte så mycket stämning i kroppen. De inledande dagarna gjorde gott för stämningen, men vädergudarna har utan tvekan fått underkänt de senaste dagarna. Den fina snön som låg så fint på träden när vi kom till pappa, töade snabbt bort och likaså har mycket av våra efterlängtade längdspår slaskat till sig. Snön ligger fortfarande på marken, längdspåren finns fortfarande i skogen, men det där idylliska har litegrann gjort ett magplask.

 
Innan töväder
 
 
Innan töväder
 
 
 
 
 
 
 
 
Fart och fläkt

Men längdpremiären torsdag morgon blev supermysig, med härligt sällskap och mycket frisk luft.

Emma redo för premiär
 
 

Därefter har dagarna gått i både familjen, vännerna och träningens tecken. Många fina träningspass med fint sällskap, många mysiga kvällar framför brasan med hunden, mycket stök i kök.

På julafton fick jag ett mysigt långpass med Emma. Löpskorna på, isdoppar liksaså. Is och skarsnö, halkigt och ingen snö på vägarna. Men med -2 och sol, bästissällskap och ingen tidspress så var stämningen ändå på topp!

Emma & Åsa
 
 

Kalle, julmat, julgodis, sällskapsspel, skogspromenad med hunden, mer julgodis och julotta. En komplett jul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *