Att komma till pappa i Dalaskogen har många fördelar. Inte nog med att snön klär mark och träd, hunden är extra glad och papp extra snäll. Det låg även ett paket och väntade på mig!

Som sponsor för säsongen 2012-2013 kommer ORCA (Venkanto) att förse mig med allt man kan tänka sig behöva för att få en bra start på sin triathlontävling; nämligen simningen. Det är ingen slump att många ur världseliten i triathlon gång på gång väljer att förnya kontrakt med ORCA. Jag är säker på att jag kommer få de bästa materiella förutsättningarna för att få bra simträningsupplevelser, så jag kan fortsätta att utveckla min simning, samt bra simmoment i tävling, så jag har en bra utgångspunkt för resten av triathlontävlingen.
Här är en bild på lite av de snygga grejer som jag kommer at använda 2012:

 

 

Kolla gärna in www.orca.com för deras sortiment, eller www.venkanto.se – som är den svenska återförsäljaren av ORCA. Du kommer inte ångra dig när du valt att simma i ORCA.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *