Uppdateringarna här på bloggen börjar bli färre och färre. Det inte för att det inte händer någonting i mitt triathlonliv, snarare tvärtom. Dock är det inget som är officiellt ännu, så det kan tyvärr inte skrivas om här inne. Men för att avslöja något kan jag berätta att bland det som är på gång är att den här bloggen kommer att få en ny “look” inom kort, och då med ett helt annat fokus jämfört med nu. Den kommer bland annat involvera en kiropraktor, tandläkare, löpbutik och mat – för att nämna något.

De dagliga uppdateringarna om stort och smått i min vardag sker på min athletsida på Facebook; Åsa Lundström, eller på Twitter: @asalundstromtri. Så gå in där och “gilla” eller “följ” för att hänga med. 🙂

Kort och gott kan jag summera att jag sedan DM holdsprint kommit igång med träningen för allvar igen. Om 6 veckor är det nämligen tid för säsongen sista tävling, Ironman Florida. Eftersom jag pluggar heltid i höst, blir det tyvärr ingen semesterresa. Resa – tävling – resa. Men jag ser inte fram emot det desto mindre för det!
Träningen går oväntat bra, och jag ser fram emot att komma dit och se vad kroppen kan prestera 2,5 månader efter Ironman Kalmar, Sweden. Det blir första gången som jag kör två fulldistanser på en säsong, så förväntningarna är låga, men förhoppningarna stora. Just nu känns det i alla fall ganska hoppfullt.

Jag återkommer så snart det händer något som kan bli officiellt, tills dess – följ mig på Facebook eller Twitter!

Vi ses!
Åsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *