Förra veckan har jag haft en hel vecka med lättare träning. Den passade jag på att spendera med familjen i Sverige. Veckan inleddes i Dalarna, men då vägarna började regna bort valde vi att förflytta oss till skärgården för att slippa undan regnet. Och det gjorde vi! Vi fick oväntat fint väder och jag fick många fina dagar med familjen. Lyckades även få med mig delar av den stora släkten på några lugna löppass. Mysigt!

Under-vatten-utvärdering
Underbara simmöjligheter i Dalarna
Lite lek med annan typ av cykel
Släkt och familj med på löptur
Alternativa löpvägar

;

Jag passade även på att besöka Stockholm för en blixtvisit, och morgonsimmade med Human Ambition och Lina. Varm 50 m bassäng, morgonsol och finfint sällskap, jag hade kunnat simma hela dagen! I riktig vilovecko-anda blev det också en del fnitter och flams efter passet. Det var ju nu det fanns utrymme för det.

Morgontrötta HA-simmare
Emma beredd med kameran – hon också.
Rosa pantrar

Anledningen till att hela veckan ägnas åt lättare träning, när jag normalt endast har en eller två lugna dagar, är att det stormar till den här veckan. Från och med i måndags har jag gått in i ett block med hård och specifik träning. Det blir sista rycket innan formen ska toppas inför Kalmar Ironman den 18 aug. Dessa veckor kommer att spenderas i Odense, där jag har optimala träningsmöjligheter. Som grädde på moset kommer Emma och Calle på besök nästa vecka, så vi kan kombinera kvalitativ träning och social samkväm.

Snakkes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *