Så var några dagar gått sedan jag anlände på Mallorca tillsammans med TriMallorca. Planet gick okristligt tidigt söndag morgon, så även om jag var i Köpenhamn redan på lördagen och fick en mysig uppladdningskväll med Stine, Christian, Jens, Marie och Filip, så fick jag inte mer än 2,5 h sömn. Därför var man aningen seg och dåsig när vi kom till hotellet i Alcúdia vid middagstid.

Efter en snabblunch och att vi samlat cyklarna gav vi oss ut på en lätt tur på cykeln. Konstigt nog kändes det inte lyriskt, och jag skämdes nästan över att jag inte njöt mer. Och som det brukar vara med nya cykel så satt jag inte helt perfekt på jungfruresan, men jag är väldigt glad för den och jag efter lite justeringar känns det nu jättebra.

10 h sömn, en stor frukost och solskenstur på en justerad cykel i gott sällskap gjorde susen för mig, för efter turen igår är allt som det “ska” och jag tycker träningslägerlivet är underbart och bland det bästa man kan unna sig själv. Vi fick en fin cykeltur i okuperat landskap i omkring 20 graders värme, sol och ca 5 m/s. Även om det går jättebra med den brutna tån, och den inte gör ont överhvudtaget just nu, så tar jag det säkra före det osäkra och tar det lite lugnt med både backcykling och löpning under de första dagarna här på lägret.

Senare på kvällen, efter ett styrketräningpass, var vi några som gick ner till havet och simmade lite öppetvatten. Jag simmade inte så långt, och inte så hårt, men var lycklig när jag klev upp. Ännu ett simpass utan smärtor i axeln, denna gång i dräkt i ett fantastiskt klart vatten. Att jag fått massa salta kallsupar efter massa plask och skratt i vattnet berörde mig inte.

På torsdag har jag halv vilodag, med endast simning och styrketräning på programmet, och räknar med att jag har lite fler bilder att visa er då. Håll till godo!

Åsa

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *