Håret, alltså.

När det är som mest grått, regnigt och tråkigt, passade jag på att ge mig själv lite “uppmuntran” genom en hår make-up hos frisören. Eller, någon uppmuntran behövde jag nog egentligen inte, men det gav uppmuntrande effekt i alla fall! Det största anledningen till jag gick dit var att mitt tålamod började ta slut. Tålamod att skölja, shampoonera, skölja igen, balsamera, skölja igenigen, torska, borsta och släpa runt på långt hår som inte var till någon nytta.

Nu slipper jag spendera flera minuter efter varje träningspass på att torka ett långt och slitet hår, för att ändå sätta upp det i en tråkig knut och gömma (glömma) det.

Before
After
 
 
 
 

2 Comments

  • wow! Det där ser snyggt ut. Skulle också vilja våga, men den gången jag vågade så låg jag och deppade flera dagar i sängen efteråt 🙂 Nu är jag iofs några år äldre… och klokare förhoppningsvis 🙂
    Ser riktigt snyggt ut i alla fall!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *